Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Portfolio

Autobelettering - Reclameborden - Full-Colour - Raambelettering - en meer...

Klik op de foto voor meer voorbeelden

 

De toepassingen van grootformaat Full-Color printen zijn grenzeloos. Door middel van gepigmenteerde Solvent-inkten ( in de kleuren; Cyaan, Magenta, Geel en Zwart) kunnen alle afbeeldingen en foto's digitaal worden geprint op uiteenlopende binnen- en buitenkwaliteit media.

Materialen zoals zelfklevende, matte, glanzende en transparante vinyl, in diverse kwaliteiten en diktes, kunnen hierdoor bedrukt worden. Eveneens kan worden geprint op Bizonyl (PVC-doek) en diverse soorten textiel. Door de afbeelding digitaal op te delen, kan de print eindeloos groot worden.

De afbeeldingen en foto's worden geprint met een maximale kwaliteit van 720 dpi. De resultaten zijn wel altijd afhankelijk van de kwaliteit van het aangeleverde bestand. Full-Color prints worden o.a toegepast op auto's, reclame- en sponsorborden, spandoeken, vlaggen, raam- en gevelbelettering.

Omdat wij werken met een Roland CJ-500, met snij-functie, kunnen geprinte afbeeldingen direct na het printen ook contour- (uit)gesneden worden. Deze functie is ideaal voor kleine oplagen stickers en etiketten die op vel worden geleverd.