Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Portfolio

Autobelettering - Reclameborden - Full-Colour - Raambelettering - en meer...

Klik op de foto voor meer voorbeelden

 

Gevelreclame is een uitstekend communicatiemiddel om u als organisatie mee te profileren. Mits goed toegepast, zijn het blikvangers van de eerste orde! Bert Smit Reklame legt zich toe op visuele communicatie en heeft alle disciplines in huis om hier invulling aan te geven.

Letters voor geveltoepassing maakt Bert Smit Reklame uit vele soorten materiaal. In een vormgeving die conform uw huisstijl is, en met een letterdiepte volgens uw wensen. Zo zijn er letters met een dikte van 8, 10, 19 en 38 mm (massief) te vervaardigen, die eventueel van afstandsnoppen kunnen worden voorzien. Verder worden van aluminium en RVS letters gemaakt die vlak uit het plaatmateriaal worden gefreesd.

Hier kunnen afstandsnokken aan worden 'geschoten', zodat de letters op afstand van de gevel kunnen worden bevestigd, of wanneer de letters vlak tegen de ondergrond gemonteerd worden, een solide verbinding ontstaat. De letters worden in een doosvorm van 120 mm diepte gezet en in de gewenste kleur gespoten.

Bij Bert Smit Reklame maken wij verrassende concepten die goed aansluiten op uw huisstijl, met als resultaat een puntgave uitvoering. Mede dankzij de geavanceerde software, word uiteindelijk een hoge productkwaliteit gerealiseerd. Vanzelfsprekend nemen wij u ook graag de montage uit handen. Is een maatwerkoplossing vereist? Dan is dat voor ons een uitdaging! Wij denken graag met u mee om daarna met een slimme en praktische toepassing te komen!