Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Ontwerp

Huisstijl - Kleurenanalyse - Logo ontwerp - Vormgeving

Ook op het gebied van ontwerp en vormgeving is Bert Smit Reklame uw aanspreekpunt! Wij hebben creatieve en ervaren collega's die uw idee/wens kunnen vertalen naar een passend en aansprekend product. Wij houden onder meer rekening met uw huisstijl, doelgroep, toepassing en prijs.

 

  • Huisstijl
  • Kleurenanalyse
  • Logo ontwerp
  • Vormgeving

 

Ontwerp van uw huisstijl / logo

Uw huisstijl/logo is voor u als ondernemer uw identiteit, maar ook vaak de eerste induk naar uw klanten. Wij weten dit als geen ander. Wij ontwerpen uw logo. Hierbij houden wij rekening met vele factoren als doelgroep, productplacement, kleurenkeuze en merkbeleving. Vanuit het logo kan er ook een complete huisstijl ontworpen worden.

Vormgeving

Wij zullen uw reclamewens vormgeven en uitvoeren met behulp van verschillende producten waaruit we een keuze hebben. Het is van belang dat voor uw reclameboodschap de juiste producten worden gekozen. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw budget. Onze vormgeving kenmerkt zich door doordachte en bewezen concepten. Voor elke vorm van media uiting zijn wij, door onze jarenlange ervaring, in staat om aan te geven wat wel en niet zal werken. In samenwerking met ons team werken wij uw reclamecampagne of reclameboodschap uit tot een succesvol eindresultaat.