Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Bert Smit Reklame:

Verstand van beletteren!

Geschiedenis: Na een aantal jaren ervaring op het gebied van belettering te hebben opgedaan begon Bert Smit in 1993 een beletteringsbedrijf dat uitgroeide tot het huidige team. Acht enthousiaste, vakbekwame en ervaren mensen die over de hele breedte van het vakgebied onze klanten adviseren en begeleiden bij het realiseren van hun reclamewensen.

Huisvesting: Gestart in een gehuurd pand aan de Oosterstraat te Stadskanaal. Vanaf 1998 vanuit een nieuwbouwpand aan de Veenstraat waar op dit moment een bedrijfsruimte ter beschikking is van zo'n 850 M2 vloeroppervlakte.

Bert Smit Reklame is een allround reclamebedrijf met als voornamelijk werkgebied de provincies Groningen en Drenthe. Wij zien het als onze missie om onze klanten te ontzorgen, te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van hun reclamewensen.
Onze visie is om langlopende relaties met onze klanten te onderhouden en regionaal een vaste waarde op het gebied van visuele communicatie te zijn door het inspelen en anticiperen op de ontwikkelingen van een dynamische markt.